Логотип для ярмарку

18 квітня вирішила взяти участь у конкурсі на створення логотипу для Петрівського ярмарку (дивіться фото вище). Робота навіть не розглянулась, бо небуло сд-диска та копії паспорта, про які мені навіть не сказали. Конкурс виграла студентка КНТУ. Ось переможна робота (фото нижче). Детально можна ознайомитись ще й з деякими роботами та їх авторами, перейшовши по цьому лінкуhttp://vidido.ua/index.php/pogliad/article/ chernivci_vzhe_majut_logotip_petrivs_kogo_jarmarku/.Цікава думка форумчан чи мав би мій логотип шанс виграти.

8 коментарів

Надія Григоренко
ЩОб довго не розказувати, цитую коментар одного з відвідувачів до новини про завершення конкурсу.

«Все просто. Переможниця студетентка КНТУ, а її логотип просунула завідувач кафедри товарознавства та маркетингу ЧТЕІ КНТЕУ.Трох учасників усунули за недотримання умов конкурсу. Хоча ці умови на сайті міської ради чомусь не були вказані chernivtsy.eu/portal/?p=10642. Комісія пропонувала розглянути ці логотипи але завідувач кафедри категорично заперечила (?????)»
Володимир Антонюк
Щось мені, чесно кажучи, не подобається це обговорення… чогось. Ну і мені не все не подобається в логотипі Анастасії — є зауваження. Те що учасників усунули за недотримання умов конкурсу — так то світова практика — тут все правильно — правила гри треба знати. А що означає «логотип просунула»? Якщо завкафедрою допомагає своїй студентці представити гідну роботу, то що тут поганого і неправильного чи такого, що порушує правила? Перший логотип не кращий, до речі.
Ірина Тригуб
ну я б не сказала, що не кращий. в переможниці на логотипі буква «я» не читається зовсім.
коментар було видалено
Остап Ножак
Мені і перший, і другий не дуже подобаються. Не цілісні обоє.
Остап Ножак
Але якщо вже обирати, то на логотип краще, здається, підійшов би перший варіант (Юлії Буреги). Другий у порівнянні з ним занадто гламурний і перенасичений.
Ірина Голуб
а перший надто стандартний і заїжджений. згадайте Федоріва і його Україну-бренд. він про це багато говорив, я з ним погоджуюся.
Андрій Круглашов
Досить круто, проте в першому треба менше кольорів.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте